AfterDawn | Downloads | Diskussionsforum | Nyheder
AfterDawn: Forums

Regler for brug af forummet (Læs dette først!)

#1
Generelle regler

1. Før du begynder en ny tråd bedes du anvende søgefunktionen (placeret øverst på siden) på den måde kan du se om dit spørgsmål tidligere er blevet besvaret.

2. Overvej et passende forum før du indsender dit spørgsmål - i første omgang bør du se på beskrivelserne af foraene på debatsiden.

3. Send kun dit spørgsmål en gang! Send ikke dine spørgsmål til flere fora!

4. Stil ikke kun spørgsmål og undlade at være aktiv i forummet efter dit spørgsmål er blevet besvaret. Prøv at bidrage med noget der vil lede til en aktiv udvikling af forummet.

5. -> PIRATKOPIERING OG LINKS TIL PIRATKOPIERET MATERIALE ER STRENGT FORBUDT. DIN KONTO VIL BLIVE SUSPENDERET HVIS DU FORETAGER EN SÅDAN AKTIVITET <-

6. Brug ikke bandeord, fornærmelser, personlige angreb eller andre uhøflige beskeder.

7. Beskriv specifikt dit problem -- inkluder emnet på tråd titlen, fordi dette kan hjælpe andre som er villige til at hjælpe dig.

8. Svar ikke igen med et emne/spørgsmål som er taget ned -- i stedet for bør du starte en helt ny tråd.

9. Ingen CAPS LOCK INDLÆG. Det vil føre til, at du bliver udelukket (et tip er at slå caps lock fra før du skriver noget).

10. Oplys ikke din e-mail adresse i forumene! Spambots indsamler e-mail adresser og elsker derved dumme forumbrugere som sender deres e-mail adresser til offentlige sider. Herefter vil du snart opleve at modtage SPAM mails vedrørende penis forlængende udstyr og andre virkelige brugbare produkter som sendes dagligt til din indboks.

11. Misbrug ikke private beskeder -- hvis dit indlæg KAN blive sendt til offentlige forums, SEND det til offentlige forums. Nogle af vores dygtigste medlemmer modtager hundredvis af private beskeder hver eneste dag og vil måske forlade vores side, hvis det, at stille spørgsmål via private indlæg fortsætter.

12. Gentagne indlæg for at øge antallet af indlæg er ikke tilladt. Specielt hvis dit indlæg er det sidste i tråden. I så fald bør du redigere det i stedet for at indsende et nyt indlæg.

13. "Bumb" ikke trådene op som du ønsker at have på første side. Kontakt i stedet for en moderator og spørg om det er muligt at "klistre" tråden.

14. Såfremt du bemærker at et indlæg overtræder nogen af disse regler, bedes du anmelde dette til vores moderatore ved hjælp af linket "Reporter et illegalt indlæg" begynd ikke selv at agere som en moderator hvis du ikke er én.Der er absolut intet behov for at stikke indlæg fra nye brugere. Lad moderatorerne gøre deres arbejde.

15. Tråde med politisk indhold er ikke tilladt i dette forum, med mindre de relaterer til lovgivningen som er knyttet til IT-verdenen. Verden er fuld af politiske forums, hvor du kan udtrykke dine holdninger, men vi vil bare ikke have dem på denne side.

Reklame og svindel

1. Brug af forummet til at reklamere er strengt forbudt. Hvis du har behov for at reklamere dit produkt på vores side, bedes du venligst kontakte os via feedback formularen og på den måde kan vi forhandle en reklamekontrakt med dig/dit firma.

2. Links til pyramidespil og andre former for "gratis <placer-dit-produkt-her> ordninger er strengt forbudt (se http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/207101 )

3. At tilbyde affilate udfyldte links til produkter eller services er ikke tilladt.

Invitationer til private sider

At forespørge om eller tilbyde invitationer til private sider(såsom private torrent trackers eller lignende private P2P sider) er ikke tilladt. Reglen er blevet anmodet af flere private webadministratorer og vi honorer dette ønske.

Signaturer

Disse regler er til for at gøre visningen af forummet så behageligt som muligt for alle brugere. Selvom du måske tror at signaturer med store billeder ser godt ud, er der andre som vil finde dem ekstremt irriterende.

1. Signaturer der kun består af tekst skal have 5 linjers tekst.

2. Signaturer der kun består af billeder skal være mindre end 50kb og må maksimalt være 500 pixels i bredden og 200 pixels i højden.

3. Hvis du bruger et animeret billede i signaturen, bør denne ikke være for distraherende. F.eks. et blinkende billede med hurtige bevægelser er ikke tilladt.

4. Hvis du vil anvende såvel tekst som billede i din signatur skal billedet ikke være mere end 500 pixels i bredden og 100 pixels i højden. Endvidere kan du anvende op til tre linjer til tekst.

5. Alle de ovennævnte regler til forumets indlæg gælder også ved signaturerne.

Brud på disse regler vil ikke lede til en umiddelbar suspendering. Men det kan lede til at brugeren må redigere hans eller hendes signatur så de passer til retningslinjerne.

Administrative foranstaltninger

Indlæg som bryder nogen af de ovenstående regler kan blive fjernet eller redigeret af moderatorene og administratorerne af dette forum. Selv hvis noget ikke er nævnt i disse regler, er det ikke ensbetydende med at det er tilladt. Det er op til moderatorene og administratorerne at bestemme hvad der er hensigtsmæssigt og hvad der ikke er.
Dette indlæg er blevet redigeret siden det blev afsendt. Sidste redigering blev lavet den 2.8.2011 @ 12:29

Michael Larsen
Redaktør, Toms Hardware Danmark
Denne debattråd er automatisk blevet lukket, da der ikke er blevet oprettet et nyt indlæg indenfor de sidste 600 dage. Hvilket vil sige at du ikke kan tilføje svar eller nye spørgsmål til debattråden.

Hvis du har noget du gerne vil tilføje til dette emne, skriv dit spørgsmål på denne side eller kommenter en ny disskustionstråd.